VVS rørlegger søkes

VI SØKER

VVS rørlegger

Vi er i vekst og leter etter dyktige og selvstendige rørleggere. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et fagmiljø med muligheter til varierte oppgaver og hovedfokus på rørleggerarbeid mot industriell sektor. Grunnet økende oppdragsmengde, søker vi nå etter dyktige rørleggere.
Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være store bygg, med varierende VVS arbeid som sanitær, sprinkler, stål arbeid og tekniske rom

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Om oss

BT rørsystem AS har lang erfaring og god kompetanse innen produksjon, installasjon og utførelse av vedlikehold og reparasjon innenfor områdene rør, stål, mekanisk, fjernvarme og hydraulikk. Vi er mestergodkjent og leverer alt fra service til komplette rørkonstruksjoner.   

Vår policy er å være en pålitelig og stabil leverandør av rørtekniske tjenester og vårt mål er å være et selskap som står for sikkerhet, kvalitet og kompetanse. Vi legger stor vekt på å skape et trygt arbeidsmiljø og sikker arbeidsplass for våre medarbeidere. Vi har tro på at man ikke lykkes med prosjekter alene, men med godt samarbeid mellom alle aktører i prosessen.

Detaljer

Stillingstittel: Rørlegger
Ansettelsesform: Fast
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson

Lars K. Sverstad

+47 95 12 15 45
lars@btrorsystem.no