Med stadig økende oppdragsmengde søker vi nå en erfaren prosjektleder rettet mot industrimarkedet. Vårt virksomhetsområde ligger innen produksjon og montasje av rørsystemer og rørkonstruksjoner. Stillingen krever at du tar eierskap til egne prosjekter og har ansvar for prosjektstyring fra A til Å. Du vil bli en del av BT Rørsystem sitt prosjektlederteam med kompetente kollegaer innen fagfeltet.

BT rørsystem AS har lang erfaring og god kompetanse innen produksjon, installasjon og utførelse av vedlikehold og reparasjon innenfor områdene rør, stål, mekanisk, fjernvarme og hydraulikk. Vi er mestergodkjent og leverer alt fra service til komplette rørkonstruksjoner.   

Vår policy er å være en pålitelig og stabil leverandør av rørtekniske tjenester og vårt mål er å være et selskap som står for sikkerhet, kvalitet og kompetanse. Vi legger stor vekt på å skape et trygt arbeidsmiljø og sikker arbeidsplass for våre medarbeidere. Vi har tro på at man ikke lykkes med prosjekter alene, men med godt samarbeid mellom alle aktører i prosessen.

henrik

+47 95 79 77 34
henrik@btrorsystem.no