Vi er stadig på utkikk etter nyutdannet eller erfaren sveiser, mekaniker eller ingeniør. I tillegg ønsker vi å tiltrekke oss personer med erfaring fra andre bransjer, samt personer som kan styrke vårt tekniske kompetansemiljø.

Nedenfor finner du stillinger vi har utlyst, dersom det ikke er noen ledige stillinger akkurat nå, så er det bare å sende oss en åpen søknad, så kontakter vi deg hvis vi har en stilling som vi mener passer deg! Send åpen søknad til lars@btrorsystem.no

Vi er i vekst og leter etter dyktige og selvstendige rørleggere. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et fagmiljø med muligheter til varierte oppgaver og hovedfokus på rørleggerarbeid mot industriell sektor.

Grunnet økende oppdragsmengde, søker vi nå etter dyktige rørleggere. Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være store bygg, med varierende VVS arbeid som sanitær, sprinkler, stål arbeid og tekniske rom

For deg som ønsker lærlingplass

B.T Rørsystem AS er en godkjent lærebedrift og ønsker å ha kontinuerlig opplæring av lærlinger. Vi har tatt inn lærlinger i nesten 5 år og lærlinger er et viktig satsingsområde for oss. Som lærling hos B.T Rørsystem AS vil du bli en del av et arbeidslag og en arbeidsleder som følger deg opp gjennom læretiden i 2 år.