B.T Rørsystem AS er etablert på Kampenes Industriområde i Sarpsborg kommune. Vi flyttet inn i nye produksjonslokaler på Bredmyra 5, sommeren 2015.

Anlegget er moderne og godt utstyrt for de aller fleste oppdrag.
Produksjonslokalene er på 2500m² og inneholder egen adskilt avdeling for sort stål og syrefaste materialer. Vi har også eget område for hydraulikk-montasje samt sammenstilling av skidder. Alle hallene våre har egne 5T travers-kraner. Kontorene våre er moderne og inneholder kontorer, spiserom, konferanserom og garderober.

Vi har sveisemaskiner for Dekkende elektroder (111), MIG/MAG (131/135), TIG (141), i materialene: CS / 316L / Duplex / Super Duplex / Titan.

Speilsveismaskin Basic 315 for sveising av PE, PP, PVDF opptil Ø 90mm – 315mm.  Enheten håndterer sveisesyklusen halvautomatisk og loggfører sveisen på et internt minne, som enkelt kan overføres til data.
I tillegg har vi elektromuffe sveisemaskin fra GF. Sveiser elektromuffer på PE rør fra 25mm – 1200mm.

Orbital sveiseutstyr som er godt egnet ved bruk i næringsmiddel-industrien. Rørdimensjoner fra DN 10 – DN 150. Dette er en metode som brukes når rene sveiser er viktig. Metoden går ut på at sveiseapparatet roterer rundt objektene i 360 grader som fører til jevne og glatte sveiser.

Speilsveis

Vi har moderne rørbøyeutstyr som kan bøye rør og profiler opptil DN 50.

Vi har også Drucktest Memo, som er en avansert trykklogger for trykkprøving opptil 500 bar. Den har innebygget skriver for utskrift av trykktestrapport med målekurver, som også kan overføres til PC. Blir årlig kalibrert.

Det må spesielt nevnes at bedriften innehar utstyr for tilvirkning av T-rør fra DN 15 til DN 150. Hovedrøret kan ha maks diameter på 1000 mm. Ved syrefast kvalitet maks 7 mm. gods. Ovennevnte produksjonsmetode er godkjent av DNV.